top of page

23 - 28.04.11 London

En lille uges tidlig sommerferie i London.
 
Vi besøgte Tower of London, Tower Bridge, Royal Botanic Gardens Kew, Picadelly Theatre og se 'Grease', Big Ben, Downing Street, Westminster Abbey, Buckinham Palace, Wembley Stadium og meget mere.
 
Dagen efter, vi rejste hjem, var der kongeligt bryllup mellem prins William og Kate Middleton. London var præget af denne begivenhed. Der var f.eks. masser af journalister, tv-stationer og ikke mindst, ualmindelig rent af en storby at være. Dertil kom, at der ingen skraldespande var at se.  Et gæt kan være, at de var fjernet af hensyn til potentielle terrorbomber.
23.04.11 Rundtur i London

23.04.11 Rundtur i London

Vi stod tidligt op, kl. 4 - altså midt om natten - for at nå i lufthavnen, hvor flyet til London fløj allerede kl. 6:45. Det tidlige afgangstidpunkt gav os en dag mere i London. Den første dag brugte vi på et loppemarked, som var på en p-plads klods op at Hounslow West Underground, hvor vi boede få minutters gang fra. Efter en tur på loppemarkedet tog vi ind til London city, hvor vi første dag tog en vandretur runt i området omkring Tower. Vi kom forbi Tower of London, Tower Bridge, så det ga

24.08.11 Tower of London

24.08.11 Tower of London

Dag 2 var helliget Tower of London. Efter morgenmaden (toast, te og kaffe) var det afsted til undergrundsstation og med tog i ca. 1½ time ind til London City. Joh, vi boede langt væk fra hvor-det-sker. Det tog hele dagen at se Tower of London, og som nogle af de sidste besøgende, blev vi escorteret ud af beafeeterne. Derefter gik vi tur langs Themsen og drejede så op mod Trafalqer Square for til sidst at tage endnu en 1½ times togtur for at komme hjem til hotellet.

25.04.11 Kew Gardens

25.04.11 Kew Gardens

Lene havde et brændende ønske om at se Kew Royal Botanic Gardens, så dagen blev sat af til en tur i faunaens navn. Om aftenen var vi i Piccadilly Theatre og se musicalen 'Grease'.

26.04.11 Big Ben m.m.

26.04.11 Big Ben m.m.

Dagen stod på tur til - Horse Guards Parade med vagtskifte - Big Ben og Westminster Palace - Downing Street 10 - Frokost på Trafalgar Square - Westminster Abbey (fotografering ikke tilladt) - Buckingham Palace (med Dame Edna) - Covent garden (med gøgl) Aldrig har London været så ren. Årsag: Kongeligt bryllup om få dage (dagen efter, vi skulle hjem). En lille pudseløjerlig ting var, at alle skraldespande var fjernet. Måske pga. af at der kunne gemmes bomber i dem.

26.04.11 Gøgl

26.04.11 Gøgl

Dagen sluttede i Covent Garden, hvor vi hyggede og spiste aftensmad og overværede en ret så sjov gøgler optræde.

27.04.11 Wembley

27.04.11 Wembley

Dagen bød på to ture. Første tur gik til Wembley Stadion og det er disse billeder, du kan se i denne billedside. Dagen anden tur var til Sherlock Holmes museet. Billederne kan ses klikke på billedserien '27.04.11 Sherlock Holmes'.

27.04.11 Sherlock Holmes

27.04.11 Sherlock Holmes

Efter at have set Wembley Stadion gik turen til Sherlock Holmes museet. Billedserien viser en række af alle museets effekter, som relaterer til Conan Doyles bøger om Sherlock Holmes. Måske kan du gætte, hvilke effekter, der hører til hvilke fortællinger...

28.04.11 Hjemrejse

28.04.11 Hjemrejse

Sidste dag var hjemrejsedag.

bottom of page