top of page

09-10.08.10 Egeskov slot og Givskud zoo

Fra weekendtur, hvor vi også havde Luna med.
 
Vi havde en voucher, som vi brugte på en overnatning på Marcussens hotel i Assens. Ved at bruge voucheren sparede vi nogle hundredekronesedler, hvilket jo ikke var så tosset.
 
Turen startede med, at vi kørte afsted tidligt om morgenen direkte til Egeskov slot. Lene gik med Luna det meste af tiden - Peter skulle jo tage billeder. Luna var ret meget på dupperne, og viste sig fra sin bedste terrier side. Lene blev vist lidt træt af Luna.
 
Om aftenen, efter at have tjekket ind på hotellet, gik vi aftentur ved Assens havn.
 
Næste dag tjekkede vi ud af hotellet og kørte til Givskud dyrepark, hvor brugte det meste af dagen.
 
Til slut var det bare at køre hjem efter en dejlig tur - dog med en Luna, som var lidt trættende ind imellem.
 
09.08.10 Egeskov slot, haverne

09.08.10 Egeskov slot, haverne

Fra weekendtur, hvor vi også havde Luna med. Vi havde en voucher, som vi brugte på en overnatning på Marcussens hotel i Assens. Ved at bruge voucheren sparede vi nogle hundredekronesedler, hvilket jo ikke var så tosset. Turen startede med, at vi kørte afsted tidligt om morgenen direkte til Egeskov slot. Lene gik med Luna det meste af tiden - Peter skulle jo tage billeder. Luna var ret meget dupperne, og viste sig fra sin bedste terrier side. Lene blev vist lidt træt af Luna.

09.08.10 Egeskov slot, køretøjer

09.08.10 Egeskov slot, køretøjer

Efter at have set på de flotte haver, gik ind i Egeskov slots veteranmuseum. Er du interesseret i gamle køretøjer (biler, motorcykler, flyvemaskiner m.m.), så er dette et godt sted at kigge ind.

09.08.10 Egeskov slot, slottet

09.08.10 Egeskov slot, slottet

Det sidste vi nåede at se, var Egeskov slot indefra. Dvs. Luna kunne ikke komme med ind, så Lene valgte helt frivilligt at blive udenfor, mens Peter besigtigede slottets lokaler og udstillinger.

09.08.10 Assens havn 'by night'

09.08.10 Assens havn 'by night'

Efter at have brugt dagtimerne på Egeskov slot kørte vi videre til vores hotel. Vi havde valgt at overnatte på Marcussens Hotel i Assens. Vi havde valgt hotellet, da vi måtte have hund med på værelset. Efter et måltid mad (friskfanget rødspætte) og lidt hvile gik vi en aftentur ned på Assens havn.

10.08.10 Givskud Zoo

10.08.10 Givskud Zoo

Vores weekendtur sluttede med et besøg i Givskud Zoo. Her brugte vi det meste af dagen med at se dyr og få Luna til at være i nogenlunde ro. Herefter gik turen hjem.

bottom of page